استخراج جامد-مایع
استخراج جامد-مایع این امکان را برای اجزای قابل انحلال فراهم می آورد تا از درون جامد به کمک حلال خارج شوند. کاربرد عملیات واحد استخراج جامد-مایع در تهیهی روغن از دانههای روغنی و یا در لیچینگ نمکهای فی از سنگ معدن میباشد.
از جمله مثالهایی که هرروز با آن سر و کار داریم تهیه قهوه است. در این مورد آب (حلال) برای خارج نمودن عصاره قهوه (جزء انتقالی) از پودر قهوه (ماده استخراج، شامل فاز حامل جامد و جزء انتقالی) مورد استفاده قرار میگیرد. در حالت ایدهآل نتیجهی این عمل تهیه نوشیدنی قهوه (حلال به علاوه عصارهی حل شده) است، همراه با بستر قهوه کاملاً تهی شده (فاز جامد حامل) که بر روی فیلتر قهوه باقی میماند.
جامد ,قهوه ,استخراج ,مایع ,حلال ,واحد ,جامد مایع ,استخراج جامد ,جزء انتقالی ,عملیات واحد ,واحد استخراج
درباره این سایت